Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
12 HÓNAP GARANCIA
INGYENES NEMZETKÖZI SZÁLLÍTÁS
PRÉMIUM MINŐSÉGŰ KARÓRÁK
AUTOMATA SZERKEZET
CSONTVÁZ DIZÁJN

Rólunk

Verhetetlen minőség. Páratlan érték.

Luxusórák elérhető áron kiskereskedelmi árrés nélkül.

 

BUDAPESTEN SZÜLETETT

Egy magyar bevetésen

A Larich története akkor kezdődött, amikor jómagam, Lengyel Adrián eldöntöttem, hogy az órák iránti örök szenvedélyemet egy óramárka megalkotásába fektetem. A márka inspirációja Budapesten vetett gyökeret, amit a megfizethető ár és a remek design ötlete hozta össze. A márka régi, hagyományos budapesti stílusokat ötvözte az Olaszos stílusjegyekkel, hogy létrehozhasson egy egyedi kollekciót, amely új, egyben klasszikus de modern is.

A TERVEZÉS MEGSZÁLLOTJAI VAGYUNK

A többi, tömeggyártású céggel szemben, amelyek az órák mennyiségére és a bevételére koncentrálnak – mi a minőségre fektetjük a hangsúlyt. Egyszerű céllal álltunk elő, amikor belevágtunk a vállalkozásba – karóráink hangsúlyozzák ki viselőik értékeit, és elsőosztályú, előkelő külsőt kölcsönözzenek számukra anélkül, hogy egy vagyont kelljen fizetniük értük.

A SZENVEDÉLY ÉLETRE KELT

Számos tervezéssel és számtalan mintával később előálltunk az Avanti-családdal, az órakollekióval, amely garantáltan magához vonzza a tekinteteket bármerre is járjon az. Addig fejlesztettük óráink dizájnjait, amíg el nem értük a tökéletességet, így indult el a Larich első kollekciója.

NAGY SZAKÉRTELEM

A Larich a szakma legjobb gyáraival került közreműködésbe. Kulcs a szakértelem és a precizitás, és hogy minden órakészítő időt, energiát és odafigyelést nem sajnálva dolgozzon az apró részleteken, amelyekből összeállnak a kollekcóink. Minden órát kiváló technológiával, kézműves technikákkal állítunk össze, egyedülálló galvanizálással.

TÖKÉLETESSÉGRE TÖREKEDVE

Minden Larich óra aprólékosan tervezett, hogy biztosítsa egyszerű tökéletességét. Különböző színkombinációkat használtunk, hogy Ön is rátaláljon számára kedvenc darabjára.


A STÍLUS, AMI SOHA NEM ALSZIK

Termékeinket ajánlva arra bíztatjuk vásárlóinkat, hogy részesei legyenek a budapesti ragyogó, dinamikus életstílusnak attól függetlenül, éppen merre járnak. A larichwatches.hu ezt a részvételt új szintre emeli egy gazdag, izgalmas interaktív élményt nyújtva, ahol kedvelőink hangjukat hallatják, ahol mindannyian egy körbe tartozunk.

#LARICHWATCHES AZ INSTAGRAMON

Kövesse legutóbbi ajánlatainkat videóinkat, ossza meg velünk tapasztalatait, küldje el nekünk képeit! @larichwatches

Az oldal tetejére