Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
12 HÓNAP GARANCIA
INGYENES NEMZETKÖZI SZÁLLÍTÁS
PRÉMIUM MINŐSÉGŰ KARÓRÁK
AUTOMATA SZERKEZET
CSONTVÁZ DIZÁJN

Gyakran ismételt kérdések

RENDELÉS

Nem tudok rendelni az országomba! Segítség!

Ha nem látja országát a szállítói listán, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a larichwatches@gmail.com e-mail-címen.

 

 

SZÁLLÍTÁS

Melyik futárszolgálat szállítja a csomagomat?

A GLS, Csomagküldő futárszolgálattal állunk szerződésben.

 

Fizetnem kell vámolási díjat?

Európán belüli rendelések esetén az ár tartalmazza az áfát, adót. Ebben az esetben nincsen további fizetendő költség. Amennyiben Európán kívülre rendel, nem tudjuk biztosítani, hogy az Ön helyi postája fel fog-e számolni különböző díjakat. Kérjük, további információért az extra költségekről érdeklődjön postai szolgáltatójánál!

 

Mennyibe kerül a szállítás?

A szállítás díjtalan világszerte, amennyiben a rendelés értéke meghaladja az 50 eurót. Express szállításra is van lehetőség, ld. a pénztárnál.

 

A SZÁLLÍTÁS MEGHIÚSULT

Amennyiben a szállítócég megkísérelte a csomag kiszállítását, de az sikertelen volt, a futár másnap újra megkísérli a kiszállítást ugyanarra a címre, vagy hagy egy értesítőt a meghiúsult átadásról, ebben az esetben Ön a helyi postán tudja átvenni a csomagot.

Amennyiben a futár kétszer is sikertelen a kézbesítésben, a csomag visszakerül hozzánk.

 

CSOMAGKÖVETÉS

Hogyan tudom követni, merre jár a csomagom?

Számos módja van a csomagkövetésnek. Amikor csomagja szállításra kerül, küldünk egy e-mailt Önnek, amely tartalmazza a csomagkövető kódot, és a szállítócég honlapján tudja ezzel lekövetni, merre jár a csomagja.

 

A RENDELÉSEM FÜGGŐBEN VAN

Amennyiben a rendelési állapota „függőben van” vagy „folyamatban van”, az azt jelenti, hogy a csomagkövetési kódja még nem lett szinkronizálva a csomagkövetési rendszerrel. Kérjük, várjon 2-3 munkanapot arra, hogy beérkezzen a kód a rendszerbe. Amennyiben 5 nap után is marad ez a státusz, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a larichwatches@gmail.com email címen.

 

A CSOMAG NEM ÉRKEZETT MEG A JELZETT IDŐPONTIG

A fizetést követően csomagjaink 48 órán belül szállításra kerülnek.

A szállítási napok munkanapokban számítandók! Szombat és vasárnap kiesik ez alól. A csomagokat hétfőtől péntekig szállítják.

Például, ha Ön az 5 napos ingyenes szállítást választotta, az 7 naptári napot is jelenthet.

Amennyiben szállítmánya több, mint 5 munkanapot késik, vegye fel a kapcsolatot velünk a larichwatches@gmail.com email címen, és mi azonnal segítünk Önnek megoldást találni a problémára.

 

NEM MŰKÖDIK A CSOMAGKÖVETŐ KÓDOM

Néha el kell telnie 3 munkanapnak ahhoz, hogy a csomagkövető rendszer érzékelje a változást a csomagszállítás állapotában. Különösen, ha nemrég rendelt és a nemrég kapta meg a kódját, a rendszer még nem reagál a rendelésnek új állapotára. Ezért kérjük szíves türelmüket, és hogy számoljon 3 munkanapot arra, (a feladott csomag dátumától kezdve), hogy felvegyék velünk a kapcsolatot a nem működő kód miatt.

 

VISSZÁRU

Rendelés törlése

A rendelést a rendeléstől számított egy órán belül lehet törölni.

A kártérítési összeg a számla értékének ,2,5%-a, amelyet a csomag visszamondásakor Önnek térítenie kell.

 

MELY TERMÉK(EK)ET LEHET VISSZAKÜLDENI?

Minden használatlan termék a számlától számított 30 napon belül visszaküldhető.

Amennyiben 30 napon túl küldi vissza a csomagot, a termék(ek) visszaszállításra kerülnek Önhöz és a visszatérítés nem fog megtörténni.

Amennyiben az órát viselték (attól függetlenül, menyi ideig), az óra nem visszaküldhető.

A VISELÉSRE, VAGY RÉSZEK ELTÁVOLÍTÁSÁRA (BELEÉRTVE A FÓLIÁT, FÉMRÉSZEKET) UTALÓ BÁRMELY NYOM A VISSZAKÜLDÉS VISSZAUTASÍTÁSÁT VONJA MAGA UTÁN.

 

HOGYAN KÜLDJEK VISSZA TERMÉKE(KE)T?

Hogy ingyen tudja visszaküldeni a csomagot, kérjük a következőképp járjon el:

1. Küldjön egy emailt a larichwatches@gmail.com email címre a rendelési kóddal és a visszaküldendő termék megjelölésével!

2. Miután befogadtuk kérelmét, kérjük, csomagolja be a termék(ek)et az eredeti csomagolásába, címkéjével együtt.

3. Várja a futárt a csomag felvételéhez.

4. Tegye el a csomagfeladási bizonylatot, és várjon, amíg a csomag elér hozzánk. Amint megérkezett, a visszáru még feldolgozásra vár. A csomag megérkezése NEM jelenti a visszáru meglétét! Eltelhet néhány munkanapba, amíg ez megtörténik.

 

 

SÉRÜLT TERMÉK ÉRKEZETT

Amennyiben sérült terméket kap, kövesse az alábbi teendőket:

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a larichwatches@gmail.com e-mail címen és adja meg rendelésszámát, nevét, címét, a termék adatokat (mennyiség, szín, modell) és a visszaküldés okát. Kérjük, csatoljon egy képet a sérült termékről! 48 órán belül választ adunk Önnek.

 

WATCH

HELP! MY WATCH HAS A BLUE DOT ON THE CROWN!

If your watch has a blue "dot" on the crown, it's a protective sticker. Simply remove it gently with a piece of cloth by rapidly polishing the crown.

 

ÁR VISSZAIGÉNYLÉS

Amennyiben megkezd egy árvisszaigénylést, amiért „nem érkezett meg a termék, és előtte nem vette fel a kapcsolatot velünk, és a szállítási állapota „kiszállítottat” jelez, és a futárnak megvan az aláírása a szállítást követően, a helyi végrehajtásnak teszünk feljelentést lopás vagy terjesztés vétsége miatt.

Továbbá a későbbiekben nem rendelhet tőlünk és a jótállást érvénytelenítjük.

 

 

GYAKORI KÉRDÉSEK – TERMÉKEK

MÉRETEK

Milyen hosszú az óra pántja?

Az óra pántjának teljes hossza – a csatot is beleszámítva – 26 cm (24 cm az Unico-család esetében) a férfi órákat illetően.

 

Állítható a pánt?

Igen, minden pántunk állítható. Készítettünk néhány YouTube videót segítségképp, amelyet az alábbi linket talál:https://www.youtube.com/channel/UC3JVVa1XmlGgDDfoNj9D0Vw

 

ANYAG

Milyen anyagból vannak a Larich órák?

Üvegkristályból,(a kategória legjobbja) a bőr valódi, nem műbőr. A csatok topminőségű rozsdamentes acélból készültek.

 

MEKKORA NAGYJÁBÓL A SÚLYA?

Avanti-család: 176 g.

Larini-család: 180 g.

Unico-család: 158 g.

 

ALKALMASSÁG

Vízállók az órák?

Az órák vízállók, de nem vízhatlanok. Úszásra, fürdésre NEM alkalmasak!

 

HOGYAN ÁLLÍTSAM BE AZ AUTOMATA ÓRÁMAT?

Az óra működtetéséhez, állítsa be az órát 3 órára az óramutató járásával megegyezőn, kb 20 fordulatot. Ez a legtöbb automata órát beindítja. Ez a manuális forgatás feszültséget ad a kis felhúzótengelynek az órában, ami elég feszültséget ad ahhoz, hogy beindujon az óra. Amint a felhúzótengely beindul, átviszi a feszültséget a fogaskereken, át a belső motoron, és ezzel forgatja a mutatókat. Amint a felhúzótengely teljesen kicsavarodott, az óra leáll.

 

EGYÉB

Lehet gravírozott órát rendelni?

Jelenleg nem áll módunkban gravírozni.

 

Hallatszódik a kattogása egy üres szobában?

Az órafej rozsdamentes acél, emiatt nem hallatszódhat.

 

FIZETÉS

Az egyenleget a megrendelés megtételekor kell egyenlítenie. Előrendelés esetén egy azonnali megállapodás köttetik a cég felé, amelyben a fizetési kötelezettség is beletartozik. A termék ára nem tartalmazza a szállítási áfát, adót és egyéb közigazgatási díjakat, amely az ön felelőssége.

 

SZÁLLÍTÁS

A termékinformáció oldalán látható, hogy a termék elérhető-e a rendelés időpontjában, illetve a várható beérkezés a gyártásban/szállításban. Minden dátum csupán becsült, ami változhat, ezért a cég nem vállal felelősséget, hogy a termék kiérkezik-e az említett időpontra. Ezért amennyiben késedelem áll fenn, és a várt szállítás és a valós megérkezés nem egyezik, a Larichwatches nem vállal érte felelőséget, továbbá nem felelős semmilyen kárért, amely a szállítás során történik. A termékek azon sorrend alapján kerülnek kiszállításra, ahogy előrendelése beérkezik cégünkhöz. A szállítás hétfőtől péntekig történik, kivéve az ünnepnapokat, amennyiben ez nincs külön feltüntetve.

 

RENDELÉS TÖRLÉSE

Amennyiben szeretné törölni rendelését és visszafizetést igényelni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy eleget tehessünk igényének. A megrendelés visszamondása a megrendeléstől számított 1 órán belül lehetséges.

A kártérítési összeg a számla értékének ,2,5%-a, amelyet a csomag visszamondásakor fizetni kell.

 

 

 

Az oldal tetejére