Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
12 HÓNAP GARANCIA
INGYENES NEMZETKÖZI SZÁLLÍTÁS
PRÉMIUM MINŐSÉGŰ KARÓRÁK
AUTOMATA SZERKEZET
CSONTVÁZ DIZÁJN

Garancia

Az óra alkotóelemeire és a szakszerűségre 12 hónapos garanciát vállalunk a vásárlástól számítva. Amennyiben tudomására jut valamilyen hiba ezen idő belül, a Larichwatches kicseréli a leírt feltételek alapján. Amennyiben órája vagy annak bármely része nem elérhető, azzal egyenértékű terméket nyújtunk Ön számára.

Amennyiben elpostázza a visszacserélendő órát, bizonyosodjon meg róla, hogy rendesen be van csomagolva, a szállítás alatt esetlegesen történő a károk elkerülése végett. Ne csomagoljon mellé egyéb terméket, vagy személyes értéket, mert nem tudjuk annak megérkezését garantálni. A garancia ideje alatt ez a csere önnek ingyenes, de a csomagolási és szállítási (egy arra jogosult Larich munkatársunknak) költséget Ön köteles állni, ahogy a visszaszállítás és csomagkezelés költségét is. Amennyiben a jótállás érvénytelen, a csere egy részét vagy a teljes összeget Ön köteles megtéríteni. Amennyiben az órában lévő elem lemerült a csere idejére, az elemcserét is önnek kell állnia. A jótállás nem tartalmazza a következőket:

- Elem, pánt, csat vagy üvegkristály,

- Bármilyen nemű kár, ha bizonyítottan baleset érte, nem rendeltetésszerű használat, helytelen kezelés az óra vagy bármely kiegészítőt bármelyik részét illetően, olyan kezelés ami összeegyeztethetetlen a használati utasításban leírtakkal, nemtörődömség, helytelen kezelés, elrontása, károkozása, hordása, eláztatása, vagy az óra bármelyik részének hibájának okozása.

Olyan károk okozása, ami csere, javítás, vagy módosítás bárki által, aki nem a Larich cég képviselője, nem tartozik ez alá a jótállás alá és érvényteleníti azt.

Az óra alkotóelemeire és a szakszerűségre 12 hónapos garanciát vállalunk a vásárlástól számítva.

A Larichwatches nem felelős véletlenszerű károkért.

 
Az oldal tetejére